Takuuehdot

Tuotteen takuuaika voidaan ilmoittaa erikseen. Ellei takuuaikaa ole erikseen määritelty, noudatetaan vallitsevaa lainsäädäntöä ja kansallisia määräyksiä. Takuuehdot noudattavat vallitsevan lainsäädännön mukaisia yleisiä ehtoja (Kodintekniikka-alan markkinoinnin takuusuositus MTS2002).

Ostokuitti on säilytettävä takuutodistuksena, takuun alkaminen määritetään ostopäivän mukaan. Takuu myönnetään yksityisessä kotitalouskäytössä oleville laitteille. Yritys- ja yhteisökäytössä olevien laitteiden takuuaika on 3 kk.

Korvaus huollosta voidaan periä myös takuuaikana:

– aiheettomasta huoltokäynnistä
– ellei valmistajan laitteen asennuksesta, käytöstä ja hoidosta antamia ohjeita ole noudatettu.
Takuuaika valmiste- ja materiaalivirheiden varalle:

– Kodinkoneet ja pienlaitteet 24 kk 
– Imurien ja pienlaitteiden tarvikkeet 24 kk 
– Akkuimureiden akut 12 kk


EU-maat: Laitteella on käyttömaan lainsäädännön mukainen takuu.

Kuljetusvauriot: Tarkista pakkauksen purkamisen yhteydessä, ettei laite ole vaurioitunut kuljetuksessa. Mahdollisista kuljetusvaurioista on heti ilmoitettava myyjäliikkeelle.

Huolto ja varaosat

Huollot, varaosatilaukset ja mahdolliset korjaukset on annettava valtuutetun huoltoliikkeen tehtäväksi. Lähimmän valtuutetun huoltoliikkeen numeron löydät tästä. Varmistaaksesi laitteesi moitteettoman toiminnan, vaadi aina käytettäväksi alkuperäistä varaosaa.

Kuluttajaneuvonta

Tuotettasi tai sen käyttöä koskeviin kysymyksiin saat vastauksen kuluttajaneuvonnastamme soittamalla numeroon 09 8563 5005 (pvm). Voit olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan myös sähköpostitse, osoite kuluttajaneuvonta@electrolux.fi.