Vääntimellä varustettu uuni ei käynnisty

Päivitetty viimeksi 9.3.2020 8.19

Ongelma:

• Uuni ei käynnisty, vaikka näytöllä näkyvä toiminto (esim. ""Täytä vesisäiliö"") on suoritettu loppuun.
  • Uuni ei kuumene.

Koskee seuraavia:

• uunit, joissa on näyttö ja seuraava väännin

Ratkaisu:

1. Kaikki näytössä näkyvät ohjeet (esim. ""Täytä vesisäiliö"") on vahvistettava väännintä painamalla.

• Avaa asetusnäyttö pitämällä väännintä alhaalla.
  • Voit selata valikkoa pitämällä väännintä alhaalla ja kääntämällä sitä.
  • Vahvista asetus tai siirry valittuun alavalikkoon pitämällä väännintä alhaalla ja kääntämällä sitä.
  • Palaa edelliseen valikkoon valitsemalla valikosta ""Takaisin"" tai vahvistamalla valittu asetus.