Uunin höyryitsepuhdistustoiminto

Päivitetty viimeksi 15.9.2021 5.24

Kysymys:

• Kuinka käyttää uunin höyryitsepuhdistusta?

Pätee:

• uuni, jossa on höyryitsepuhdistustoiminto

Ratkaisu:

1. Yhdistelmähöyryuunien puhdistusohjeet, joissa on näkyvä höyrygeneraattori uunin pohjassa:

Tärkeää: Jäähdytä uuni kokonaan ennen ohjelman aloittamista. Jos uuni on kuuma, höyry ei toimi niin nopeasti.

• Noudata uunin näytössä näkyviä ohjeita.
  • Höyrypuhdistusprosessi kestää 15 minuuttia.
  • Suihkuta uunitila uuninpuhdistimella, jonka voit ostaa verkkokaupasta.
  • Anna uunin puhdistusaineen vaikuttaa uuniosastossa vähintään 2 tuntia - mieluummin pidempään (esim. Yön yli).
  • Suorita höyrynpuhdistusohjelma uudelleen.
  • Tyhjennä höyrystinosa pesuaineesta ja rasvasta kun ohjelma on valmis.
  • Kuivaa uunitila, hyllyt ja ovi poimutulla kankaalla.
  • Puhdista uunin ovi ikkunanpuhdistusaineella.

2. Höyrypuhdistus vaihe vaiheelta:

• Kahden minuutin kuluttua uunin oven sisäpuolelle alkaa muodostua höyryä.
  • Viiden minuutin kuluttua on vaikea nähdä uunitilan sisäosaa. Vesipisaroita valuu uunin oven sisäpuolelle.
  • 7 minuutin kuluttua höyry alkaa hitaasti kadota. Uunitilan näkyvyys paranee huomattavasti höyryn poistuessa.
  • Seitsemännestä minuutista loppuun asti, höyry jatkaa hälvenemistä.
  • Uunitilassa on kosteutta, kun ohjelma päättyy 15 minuutin kuluttua.