Uuni näyttää virhekoodin F602 tai F603

Päivitetty viimeksi 8.10.2021 7.23

Ongelma:

  • Uuni näyttää virhekoodin F602 tai F603

Pätee:

  • sisäänrakennettu kytketty uuni


NÄYTÖKOODI

KUVAUS

F602, F603Wifi-signaalia ei ole saatavana

 

Ratkaisu:


Mahdollisia ratkaisuja:

1. Sammuta ja käynnistä uuni uudelleen

2. Käynnistä WIFI uudelleen

3. Siirrä reititin lähemmäs uunia


2. Kun jokin näistä virheviesteistä jatkuu edelleen näytöllä, se voi tarkoittaa että viallinen osajärjestelmä on poistettu käytöstä.

Ota tällöin yhteys jälleenmyyjään tai valtuutettuun huoltokeskukseen.

Jos jokin näistä virheistä tapahtuu, uunin muut toiminnot jatkavat normaalia toimintaa.

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.