Kuinka lisätä uuni My Electrolux App -sovellukseen? (iOS-versio)

Päivitetty viimeksi 14.9.2021 10.26

Kysymys:

  • Kuinka lisätä uuni My Electrolux App -sovellukseen? (iOS-versio)

Pätee:

  • CombiSteam Pro Smart kytketty uuni

Vastaus:

1. Lisää uusi laite painamalla Plus-kuvaketta

2. Yhdistä painamalla uunikuvaketta. Paina Seuraava

3. Valmistele kotisi WiFi-käyttäjätiedot. Paina Seuraava

4. Tarkista, onko uunissa WiFi-yhteys päällä. Paina Seuraava

5. Paina Koti-painiketta ja siirry puhelimen WiFi-asetuksiin

6. Ota WiFi käyttöön. Valitse WiFi, joka alkaa kirjaimella "AJ_". Palaa sovellukseen

7. Kirjoita WiFi-käyttäjätiedot. Paina Jatka

8. Nimeä uunisi. Paina Rekisteröi nyt.



Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.