Kuinka lähettää resepti uunille?

Päivitetty viimeksi 8.10.2021 10.28

Kysymys:

• Kuinka lähettää resepti uuniin?
  • Kuinka käyttää ohjattua reseptitoimintoa?

Pätee:

• CombiSteam Pro Smart-verkkoyhdistettävä uuni

Vastaus:

1. Varmista, että otat kauko-ohjauksen käyttöön uunin näytön kautta (paina korostettua kuvaketta uunin näytössä ja valitse YES).

2. Ohjattu reseptitoiminto My Electrolux / My AEG -sovelluksessa.

3. Valitse resepti, jonka haluat valmistaa ja valitse valmistusohjeiden alaosasta “ Lähetä uuniin ”.

Uuni näyttää lähettämäsi reseptin ja valmistus alkaa automaattisesti.

Tiedot:

• Ruuan tulisi olla uunissa ennen keitto-ohjelman aloittamista. Jos avaat oven etävalmistuksen aikana, seuraa uunin näyttöä jatkaaksesi keittoprosessia.