Liesituulettimen näytön LED- tai merkkivalot vilkkuvat tai näytössä näkyy "F"

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 11.58

Ongelma

• Liesituulettimen näytön LED- tai merkkivalot vilkkuvat.
  • Näytössä näkyy "F".
  • Suodattimen merkkivalo tai kuvake palaa.
  • Näytössä näkyy suodattimen hälytys.

Koskee näitä laitteita

• Liesituulettimet

Mahdollinen aiheuttaja

• Liesituuletin saattaa muistuttaa yhden tai useamman suodattimen puhdistamisesta tai vaihtamisesta siksi, että kyseisten suodattimien oletettu käyttöikä on saavutettu ja ne tulisi puhdistaa tai vaihtaa.

Ratkaisu

1. Sammuta liesituulettimen virta.

2. Irrota liesituulettimen suodatin tai suodattimet.

Puhdista ne käyttöohjeen mukaisesti.

Sopivia suodattimia sekä puhdistus- ja hoitotuotteita on saatavilla verkkokaupastamme.

3. Aseta puhdas suodatin paikoilleen.

4. Nollaa suodattimen hälytys.

Katso suodattimen hälytyksen nollausohjeet laitteesi käyttöohjeesta.

5. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.