Keittotason näytössä näkyy virhekoodi E2

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 11.32

Ongelma:

• Keittotason näytössä näkyy virhekoodi E2

Koskee seuraavia:

• kalusteeseen asennettu induktiokeittotaso
  • kalusteeseen asennettu keraaminen keittotaso

Ratkaisu:

1. Kytke laite irti verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

Kytke se takaisin verkkovirtaan ja käynnistä se uudelleen

2. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.

Syy:

• Virhekoodi E2 ilmoittaa induktiokeittotasojen LED-valaistuksen virheestä ja lämpötila-anturin virheestä Teppan yaki -laitteissa.