"Rumpujen puhdistus" -kuvake näkyy keskimäärin 60 syklin jälkeen

Päivitetty viimeksi 21.10.2019 16.52

Ongelma:

• "Rumpujen puhdistus" -kuvake näkyy pesukoneen näytössä
  • Miten puhdistat pesukoneen rummun?

Koskee seuraavaa:

• Edestä täytettävä pesukone (integroitu ja vapaasti seisova)
  • Päältä täytettävä pesukone

Ratkaisu:

1. Poista kaikki pyykit koneesta.

2. Lisää hiukan pesujauhetta tyhjään rumpuun mahdollisten jäämien huuhtelemiseksi pois.

3. Suorita Koneen puhdistus-ohjelma.

• Näytössä voi aika ajoin ohjelman päätyttyä näkyä kuvake: drum clean.PNG “Rummun puhdistus” on tällöin suositeltavaa
  • Kun rumpu on puhdistettu, kuvake häviää

Kärki:

• Jos alhaisen lämpötilan ohjelmia käytetään toistuvasti ja pitkään, rumpuun ja pesusäiliöön voi kertyä pesuainejäämiä ja nukkaa tai muodostua bakteerikantoja.
  • Tämä voi muodostaa epämiellyttäviä hajuja ja hometta. Voit poistaa kyseiset jäämät ja puhdistaa laitteen sisäosan suorittamalla säännöllisesti huoltopesun (vähintään kerran kuukaudessa).
  • Suosittelemme erikoispesuaineita, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme.