Pesukoneen näytössä näkyy virheviesti EHO / EH0

Päivitetty viimeksi 21.10.2019 16.06

Ongelma

• Pesukoneen näytössä näkyy virheviesti EHO / EH0.

• Edestä täytettävä pesukone (integroitu ja vapaasti seisova)
  • Päältä täytettävä pesukone

Mahdollinen aiheuttaja

• Vikakoodi ilmaisee virtalähteen ongelman.

Ratkaisu

1. Tarkista virransyöttö kytkemällä samaan pistorasiaan jokin toinen laite ja tarkistamalla sen toiminta.

Jos toinen laite ei toimi, vika on todennäköisesti johdotuksessa.

Varoitus: Älä koskaan käytä jatkojohtoja laitteen kanssa. Muutoin vaarana on oikosulku tai tulipalo.

Tärkeää: Ota yhteyttä paikalliseen sähköasentajaan saadaksesi ohjeita johdotukseen liittyvissä ongelmissa.

2. Nollaa laite. Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 minuuttia ja kytke se sitten takaisin (sama tulos voidaan saavuttaa turvakytkimellä). Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma.

3. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.