Pesukoneen näytössä näkyy virheviesti E90, E91, E92, E93 tai E94

Päivitetty viimeksi 21.10.2019 16.08

Ongelma

• Pesukoneen näytössä näkyy virheviesti E90, E91, E92, E93 tai E94.

Koskee näitä laitteita

• Edestä täytettävä pesukone (integroitu ja vapaasti seisova)
  • Päältä täytettävä pesukone

Mahdollinen aiheuttaja

• Vikakoodi ilmaisee elektronisten osien konfigurointi- ja kommunikointiongelmia.

Ratkaisu

1. Nollaa laite. Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 minuuttia ja liitä se sen jälkeen uudelleen.

2. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.