Pesukoneen näytössä näkyy virhekoodi E80 tai merkkivalo vilkkuu 8 kertaa

Päivitetty viimeksi 9.3.2020 8.18

Ongelma:

• Pesukoneen näytössä näkyy virhekoodi E80 tai merkkivalo vilkkuu 8 kertaa. Koodi ilmoittaa, että ohjelmanvalitsin on asetettu väärin tai pesukone todennäköisesti käynnistyi ohjelmanvalitsimen ollessa kahden pesuohjelman välillä.

Koskee seuraavia:

• Edestä täytettävä pesukone (integroitu ja vapaasti seisova)
  • Päältä täytettävä pesukone

Ratkaisu:

1. Kokeile ohjelmanvalitsimen asettamista pois päältä.

2. Käynnistä ohjelma alusta.

3. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.