Pesukoneen luukku avautuu ohjelman aikana

Päivitetty viimeksi 9.3.2020 8.36

Luukku voidaan yleensä avata heti pesuohjelman alussa painamalla Käynnistä/Tauko-painiketta.

Jos luukku voidaan avata tai se avautuu itsestään, kun pesukoneen vedentäyttö on päättynyt pesu- tai linkousohjelman aikana, irrota kone välittömästi sähköverkosta ja ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.