Pesukone ei kuumene eikä näytössä näy virhekoodia

Päivitetty viimeksi 25.10.2019 13.46

Laitteen elektroniikan tulisi pystyä tunnistamaan viallisen lämpövastuksen. Tällöin virhekoodi tulee yleensä näkyviin näyttöön.

Noudata muussa tapauksessa alla olevia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi:

• Varmista, ettei laitetta ole ylikuormitettu.
  • Tarkista, onko valitussa ohjelmassa lämmitysvaihetta.
  • Tarkista, että mahdollinen nukkasihti on puhdas ja ettei se ole tukossa.
  • Jos laitteeseen syötettävä vesi on kovaa, vedenpehmentimen käyttö voi olla tarpeen.
  • Suorita huolto-ohjelma suurimmalla lämpötilalla kone tyhjänä. Suorita ohjelma sen jälkeen käyttäen pientä määrää pesuainetta.

Nykyaikaiset koneet käyttävät alhaisempia lämpötiloja. Jos uusi pesukone on hankittu vanhemman mallin tilalle, se ei välttämättä kuumene yhtä paljon.