Luukku voidaan avata ja vettä valuu ulos

Päivitetty viimeksi 9.3.2020 8.36

Jos koneesta on valittu pesuohjelma Rypistymisen esto -toiminnolla ja kone kytketään pois toiminnasta ohjelmanvalitsimella tai irrottamalla se virtalähteestä, luukku voidaan avata muutaman minuutin kuluttua, vaikka koneessa olisi vettä. Vesi valuu lattialle. Kun valitset Rypistymisen esto -ohjelman, muista käynnistää tyhjennysohjelma ennen koneen sammuttamista ja luukun avaamista.

Jos yllä annetut ohjeet eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.