Kuinka nollata WiFi-verkkoasetukset AEG-pesukoneessani?

Päivitetty viimeksi 11.10.2021 6.17

Ongelma

  • Kuinka nollata WiFi-verkkoasetukset AEG-pesukoneessani?

Koskee

  • AEG-pesukoneet, joissa WiFi-yhteys

Ratkaisu

Noudata pesukoneen mallista riippuen seuraavia vaiheita:

  • 9000-sarjan pesukone

1. Napauta ohjelmaluettelonäytössä pikakuvaketta  siirtyäksesi asetusvalikkoon.

2. Napauta WiFi-palkkia ja uusi valikko tulee näkyviin.

3. Napauta Nollaa verkko.

  • 8000-sarjan pesukone

  • 6000-sarjan pesukone

1. Pidä -näppäintä painettuna ja  -painikkeita vähintään 10 sekunnin ajan samanaikaisesti kunnes saat toisen akustisen signaalin..

- - - ilmestyy näytölle

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.