Kuinka nollata Wi-Fi-verkkoasetukset Electrolux-pesukoneessani?

Päivitetty viimeksi 7.6.2022 8.04

Ongelma

• Kuinka nollata Wi-Fi-verkkoasetukset Electrolux-pesukoneessa?

Koskee

• Electrolux-pesukoneet, joissa on Wi-Fi-yhteys

Ratkaisu

Noudata pesukoneen mallista riippuen seuraavia vaiheita:

• PerfectCare 900-pesukone

1. Pidä Time Manager- ja Delay Start -painikkeita painettuna samanaikaisesti 10 sekunnin ajan toisen äänimerkin kuulumiseen saakka.

Näytölle ilmestyy   - - -

• PerfectCare 800 -pesukone

• PerfectCare 700-pesukone

• PerfectCare 600-pesukone

1. Pidä   ja  -painikkeita painettuna samanaikaisesti vähintään 10 sekunnin ajan toisen äänimerkin kuulumiseen saakka.

Näytölle ilmestyy   - - -