Astianpesukoneeseen ei tule vettä tai astianpesukone näyttää vikakoodia 10

Päivitetty viimeksi 29.10.2019 10.17

Ongelma

• Astianpesukoneeseen ei tule vettä tai astianpesukone näyttää vikakoodia 10.

Koskee näitä laitteita

• Astianpesukoneet (kalusteisiin sijoitettavat, erilliset)

Ratkaisu

1. Tarkista, että vesihana on auki. Jos sinulla on automaattihana käytössä, tarkista, ettei sen patterit ole lopussa.
  2. Tarkista tuloletkun sihti tukosten varalta. Tarkista myös, ettei letku ole liian tiukalla mutkalla.
  3. Tarkista, että astianpesukoneen luukku on kunnolla kiinni.
  4. Tarkista, että olet valinnut ohjelman ja ettei edellinen ohjelma ole kesken.
  5. Tarkista, että laitteeseen tulee virtaa.