Astianpesukoneen virhekoodi i30

Päivitetty viimeksi 9.3.2020 8.37

Ongelma

• Laitteen näytössä lukee i30 tai laite vilkuttaa ohjelman merkkivaloa kolmen sarjoissa.
  • ei toimi, i30

Sopii näihin laitteisiin

• Astianpesukoneet
  • Vapaasti seisovat ja integroidut

Ratkaisu

1. Nollaa laitteen elektroniikka irroittamalla laite verkkovirrasta vähintään 30 minuutin ajaksi
  2. Tarkista laitteen alapuolelta, ettei vuotokaukalossa ole vettä
  3. Kokeile käynnistää laite uudestaan valitsemalla pesuohjelma
  4. Mikäli laite antaa edelleen vikakoodia, tilaa huolto asiakaspalvelumme kautta

Mahdollinen aiheuttaja

• Laitteessa on käytetty liikaa pesuainetta
  • Laitteen ylivuotosuojaus on aktivoitunut