Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti iC0, E91, iC1, iC2 tai iC3

Päivitetty viimeksi 17.10.2019 12.25

Ongelma:

• Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti iC0, E91, iC1, iC2 tai iC3

Koskee seuraavaa:

• kalusteeseen asennettu astianpesukone
  • vapaasti seisova astianpesukone

Ratkaisu:

1. Laitteen nollaaminen

Irrota astianpesukone verkkovirrasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se takaisin verkkovirtaan.

Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeiden tai virtakytkimen avulla.

Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.

Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se. Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

2. Tarkista, näkyykö laitteessa uudelleen sama virheviesti vai onko se muuttunut

Jos laitteessa näkyy eri virhekoodi, tarkista koodi käyttöohjeesta ongelman vianmäärityksen helpottamiseksi.

3. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa.

Huomaa: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.