Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti i60

Päivitetty viimeksi 17.10.2019 12.15

Ongelma:

• Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti i30

• kalusteeseen asennettu astianpesukone
  • vapaasti seisova astianpesukone

1. Laitteen nollaaminen

• Irrota astianpesukone verkkovirrasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se takaisin verkkovirtaan.
  • Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeiden tai virtakytkimen avulla.
  • Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

2. Tarkista, näkyykö laitteessa uudelleen sama virheviesti vai onko se muuttunut

• Jos laitteessa näkyy eri virhekoodi, tarkista koodi käyttöohjeesta ongelman vianmäärityksen helpottamiseksi.

3. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.