Astianpesukoneen koreissa tai suihkuvarsissa on värimuutoksia

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 6.12

Ongelma:

• Astianpesukoneen koreissa tai suihkuvarsissa on värimuutoksia
  • Ruskeita jäämiä astianpesukoneessa
  • Punaisia jäämiä astianpesukoneessa

Koskee seuraavia:

• vapaasti seisova astianpesukone
  • kalusteeseen asennettu astianpesukone

Ratkaisu:

1. Tutki viemäri.

Tarkista suuret jäämät ja poista ne

2. Puhdista laite, luukun kumitiiviste mukaan lukien, pehmeällä ja kostealla liinalla

3. Suosittelemme pitkän ohjelman valitsemista vähintään 2 kertaa kuukaudessa

Jos käytät säännöllisesti vain lyhyitä ohjelmia, laitteeseen voi jäädä rasva- ja kalkkijäämiä.

4. Käytä astianpesukoneille tarkoitettuja puhdistusaineita kuukausittain.

Noudata tarkoin tuotepakkauksissa olevia ohjeita.

Suosittelemme erikoispesuaineita, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme.

Syy:

• Tomaatti- tai pastakastikkeet voivat jättää punaisia jäämiä muihin astioihin ja laitteen eri osiin. Kyseiset jäämät voidaan poistaa erikoispesuaineella.
  • Saviastiat voivat jättää ruskeita jäämiä astianpesukoneessa oleviin muihin astioihin.