Astianpesukoneen asetukset nollautuvat kunkin ohjelman jälkeen

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 5.57

Ongelma

• Astianpesukoneen asetukset nollautuvat kunkin ohjelman jälkeen

Koskee seuraavia

• kalusteisiin sijoitettava astianpesukone
  • kalusteisiin sijoitettava kompakti astianpesukone
  • kalusteisiin sijoitettava astianpesukone 45 cm
  • kompakti astianpesukone
  • astianpesukone 45 cm
  • astianpesukone

Ratkaisu

• On normaalia, että astianpesukoneen asetukset nollautuvat kunkin ohjelman jälkeen  Vuoden 2012 kolmannella vuosineljänneksellä voimaan tullut Euroopan lainsäädäntö edellyttää, että kone palauttaa ohjelmaksi ”ECO”-pesuohjelman, kun se kytketään toimintaan. Kaikki aikaisemmat asetukset täten nollautuvat kunkin pesuohjelman päätyttyä, mukaan lukien MULTITABS / "3 in 1".