Astianpesukone ei poista vettä tai astianpesukone näyttää vikakoodia 20

Päivitetty viimeksi 29.10.2019 10.34

Ongelma

• Astianpesukone ei poista vettä tai astianpesukone näyttää vikakoodia 20.

Koskee näitä laitteita

• Astianpesukoneet (kalusteisiin sijoitettavat, erilliset)

Ratkaisu

• Puhdista astianpesukoneen suodattimet ja sihdit.
  • Tarkista, ettei tyhjennysletkussa tai vesilukossa (viemärissä) ole tukoksia.
  • Jos jokin ohjelma vielä lähtee käyntiin, voi ongelma korjaantua tekemällä puhdistuspesun. Astianpesukoneen puhdistukseen tarkoitettua ainetta on ostettavissa verkkokaupastamme.