Tuotetiedot

Uusi AirDry-tekniikka kuivaa astiat helposti luonnollisen ilmavirtauksen avulla. Astianpesukoneen luukku avautuu 10 cm:n verran ohjelman lopussa niin, että astiat ovat tyhjentämisen yhteydessä puhtaat ja kuivat. Täysin luonnollisesti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Teho-ohjelmalla astiat puhtaiksi helposti

Astianpesukoneemme teho-ohjelma poistaa vaikeatkin tahrat tehokkaan 70°C vesisuihkun avulla. Saat kaikki astiasi uudelleen käyttöön perusteellisen puhtaina.

Rosenlew - Astianpesukone - RW4512

Ei vaivaa likaisista astioista

Elämä on liian lyhyt kotitöiden suunnitteluun - mutta entä jos puhtaat astiat pääsevät loppumaan, ja tarvitset niitä mahdollisimman pian? Tämän astianpesukoneen pikapesuohjelmalla astiat puhtaiksi vain 30 minuutissa.

Kirkkaan puhtaat astiat sinulle sopivimpina ajankohtana

Ajastimen avulla voit ohjelmoida pesuohjelman käynnistymään kolmen tunnin viiveellä. Kätevä tapa pestä astiat ja tyhjentää kone sinulle sopivimpina ajankohtana. Voit täten hyödyntää edullisemman yösähkön tai pestä astiat silloin, kun lämmintä vettä ei tarvita muualla.

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Kaksi tuolia olohuoneessa