Tuotetiedot

Tämän A++-energialuokan jääpakastin on älykäs valinta, sillä se takaa erittäin älykkään energiankulutuksen, täyttää energiamerkintöjä koskevat EU-määräykset ja pienentää energiakuluja.

Tärkeimmät ominaisuudet

Rosenlew - Jääkaappipakastin - RJP4732

Valittavissa oleva pikapakastus tai -jäähdytystoiminto

Pikajäähdytystoiminnolla voit jäähdyttää tai pakastaa tuoreet elintarvikkeet nopeammin - nostamatta aikaisemmin jäähdytettyjen ruokien lämpötilaa.

Joustava säilytystila tekee elämästä helpompaa

Yksi jääkaapin hyllyistä on ns. kaksoishylly. Se on toiselta puolelta tavallinen hylly ja toiselta puolelta pulloteline, johon mahtuu kaksi suurta pulloa. Näin se tarjoaa joustavan säilytysratkaisun ruoillesi ja juomillesi.

Paikka jokaiselle tuotteelle

EasyStore on monikäyttöinen säilytyslaatikko, joka sopii täydellisesti pienien tai herkkien ruoka-ainesten ja muiden tuotteiden säilyttämiseen.

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Kaksi tuolia olohuoneessa