TÄYDELLISEN KEITTOTASON VALINTA

TÄYDELLISEN KEITTOTASON VALINTA

KEITTOTASON VALINTA

Helposti puhdistettavista ja nopeasti kuumenevista induktiokeittotasoista tavallisiin keraamisiin keittotasoihin – valitse oikea ratkaisu keittiöösi oman makusi, kotisi ja kotitaloutesi mukaan...

TILA

30 cm - Nämä kahdella keittoalueella varustetut keittotasot sopivat erinomaisesti pienempiin keittiöihin, ne voidaan myös yhdistää helposti toiseen keittotasoon (ei saatavilla tällä hetkellä Rosenlew -valikoimasta).
60 cm - Yleisin koko, hyvästä syystä. Tämä neljällä keittoalueella varustettu keittotaso sopii useimpiin kotitalouksiin tarjoten monia eri ruoanlaittomahdollisuuksia.
75, 80 tai 90 cm - Suuremmat keittotasot tarjoavat jopa 6 keittoaluetta. Sopivat erityisesti niille, jotka valmistavat usein suuria aterioita (ei saatavilla tällä hetkellä Rosenlew -valikoimasta).

Työtason paksuus on otettava huomioon keittotason asennusta varten, jotta voidaan taata riittävä ilmanvaihto.

TYYPPI

Induktiokeittotasot – Kuumenee, reagoi lämpötilamuutoksiin ja jäähtyy nopeimmin. Kuumentaa ainoastaan kattilan tai pannun alapuolella olevan alueen jättäen muut pinnat viileiksi - lähes taianomaisesti.
Kaasutoimiset keittotasot – Sinisen liekin koko muuttuu tehotason mukaan.
Keraamiset keittotasot – Keraamisissa keittotasoissa lämpölähteen päällä on sileä lasipinta, minkä ansiosta niiden puhdistaminen on helpompaa.
Keittotasot valurautaisella keittolevyllä – Nämä sähkötoimiset keittotasot kuumentavat ainoastaan keittolevyyn kosketuksissa olevaa pintaa, tasapohjaisten keittoastioiden käyttö on täten tärkeää.

RUOANVALMISTUS

Rapeita vihanneksia vai pikapastaa? – Helppoa. Induktiokeittotason booster -toiminto tarjoaa lisätehoa nopeasti.
Suklaasulaa vai höyrytettyjä jälkiruokia? – Helppoa. Induktiokeittotaso tarjoaa tarkan ja helposti reagoivan lämpötilansäädön nopeaa ja tehokasta sulatusta ja höyrytystä varten.
Pataruokia vai muhennoksia? – Juuri niin... Helppoa. Joissakin sähkötoimisissa keraamisissa keittotasoissa on laajennettavat alueet suurimpiakin keittoastioita varten. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää kaksi keittoaluetta induktiokeittotasojen siltatoiminnolla.

puhdistus

Induktiokeittotasot – Koska ainoastaan kattilan tai pannun alapuolella oleva alue kuumenee, roiskeet eivät pala kiinni keittotason pintaan. Lasipinnan jäähtyminen ja puhdistaminen on lisäksi nopeaa. Helppo pyyhkiä puhtaaksi.
Kaasutoimiset keittotasot – Tasaisten lasikeraamisten pintojen puhdistaminen on helpompaa kuin ruostumattoman teräspinnan puhdistaminen. Kehyksettömissä keittotasoissa on lisäksi vähemmän puhdistettavia rakoja.
Sähkötoimiset keittotasot – Tasaisten keraamisten sähkötoimisten keittotasojen puhdistaminen on helpompaa kuin valurautaisten keittolevyjen puhdistaminen. Niiden pinta on lisäksi tyylikkään sileä.

TURVALLISUUS

Induktiokeittotasot - Induktiokeittotaso kuumentaa ainoastaan kattiloiden ja pannujen alapuolella olevan alueen jättäen keittoalueen muut pinnat viileiksi. Ne viilentyvät myös nopeasti, jolloin pinta on kosketusturvallinen nopeammin käytön jälkeen.
Kaasutoimiset keittotasot - Liekki on helppo nähdä, mutta kaasun näkeminen on vaikeaa. Automaattinen sammutustoiminto varmistaa, että kaasunsyöttö loppuu heti liekin sammuttamisen jälkeen.
Sähkötoimiset keittotasot - Lapsilukko ja lasten ulottumattomissa olevat säätimet varmistavat perheen pienimpien turvallisuuden. Joissakin malleissa on kuumasta pinnasta ilmoittava jälkilämmön merkkivalo ja osa keittotasoista sammuu automaattisesti, jos ne jätetään päälle liian pitkäksi aikaa.

OLETKO VALMIS VALITSEMAAN KEITTOTASON?

Valikoimaamme kuuluu erilaisia keittotasoja.